DOVEO Pseću Ogrlicu - USB Puni se Sjaji Ljubimca Sigurnost Ogrlice, Tailorable Ogrlicu Dizajnirana Prema Pas je Vrat, Prestani da se promjeni veličinu da Stane Malo, Srednje Velike Pse, Voda Dokaz (Crveno)

DOVEO Pseću Ogrlicu - USB Puni se Sjaji Ljubimca Sigurnost Ogrlice, Tailorable Ogrlicu Dizajnirana Prema

KM 13.49

Na skladištu

♛【DOVEO SIJAŠ & SIGURNOST PSEĆU OGRLICU】- U slabom svetlu uslovima, to je DOVELO sijaš silikonske cijev pseću ogrlicu je veoma pametna i lako vidio koji je u stanju da vam pomognem držite pse na sigurnom. ♛【NAPLAĆIVATI INSTRUKCIJE】- ne direktno optužba sa visoko-napon mobilne telefone, ako izravno optuženi, lako je šteta napajanje.Pravilan način je da koristim kompjuter je USB nisku napuniti, ukljuci u kompjuteru, ranije punjenje, napajanje mora imati struju, možeš zadržati napajanje aktivan, i službi život može biti produžena. ♛【PRILAGODLJIVA PSEĆU OGRLICU】- dužinu ogrlica je 27 Cm.To je pogodan za razne vrste pasa i može se smanjiti na neodredjeno da stane tvoj ljubimac i veličine rase.Ili dvostruki umotati ogrlicu na manje rase da spasi od rezanja ogrlica. ♛【USB RECHARGABLE】- ogrlica je jako Ekološki prijateljskog.Ne trebaš baterije, i može biti napunio se do USB kablovsku sa drugim dnevnik koristiti uređaj, e.g.kompjuter USB port ili mobitela Punjaci. ♛【SVJETLO TEŽINU & OTPORAN na VODU】- ogrlica je svjetlo težine i otporan na vodu.Travi i svjetlost pada kiša nisu problem.Rizika proizvoda, pružajući povrat novca i zamjene usluga.Ako imate bilo kakvih pitanja, molim vas, pošaljite nam je prva poruka, naša ekipa će ti dam zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata, molim vas, budite sigurni da kupim. ❀ O Ovome Stavka : ❀ Naplaćivati uputstva : ne direktno optužba sa visoko-napon mobilne telefone, ako izravno optuženi, lako je šteta napajanje. ❀ Pravilan način je da koristim kompjuter je USB nisku napuniti, ukljuci u kompjuteru, ranije punjenje, napajanje mora imati struju, možeš zadržati napajanje aktivan, i službi život može biti produžena. ❀ Sigurnost Ljubimca Ogrlica : Čini vaš kućni ljubimac biti viđen u slabom svetlu uslove i vozilo koji može da ti pomogne da držiš svog psa na sigurnom.U svetlo vidljiva povrsine 1640 ft noću dovoljno pod optužbom status. ❀ Specifikacija : ❀ Boja : Roze,Plavi,Bijeli,Crvena,Narančasta,Zuta,Zelena ❀ Materijal : PU ❀ Veličine : perimetar 27.55 cm ❀ Proizvod Kategorija : Ogrlicu ❀ Kako da se Prilagodi na Čelu Modu : ❀ Prilagodljiva Modu : Pritisni svetao ogrlicu prekidač ❀ dugme kad se da blesneš, pritisnite dva puta da flash polako, ❀ štampu treći da flash polako, i pritisni četvrti da zatvorim ❀ Napomena : ❀ možda Ima malo boje poremećaje zbog različitih kompjuter rezolucije. ❀ Da možda ima malu greške zbog različitih ruku mjerenje. ❀ Paket Uključuje : 1x ljubimca sijaš ogrlicu.


Ključne karakteristike

❀ Color:
Pink,Blue,White,Red,Orange,Yellow,Green
❀ Material:
PU
❀ Size:
perimeter 27.55 inches
❀ Product Category:
Collar
❀ How to Adjust the Led Mode:
❀ Adjustable Mode:
Press the luminous collar switch
❀ button once to flash, press twice to flash slowly, :
❀ press the third to flash slowly, and press the fourth to close :
❀ Note:
❀ There might be a bit color distortions due to different computer resolutions. :
❀ There might be a slight errors due to different hand measurement. :
❀ Package Included:
1x pet glowing necklace

Možda će se i vama svidjeti

Vazduh Zemlji Bee Obrazac
  • Obnovljeno

Vazduh Zemlji Bee Obrazac

KM 11.21

Zabavno, jedinstvena i inovativne dizajni su sa najboljim materijala i su napravljeni da traju do kraja života.Vazduh Zemlji ogrlice, uzice i sadrži su napravljeni od visokojače najlona u