Cait Olovka Olovku, Dugo Traje Zgodno Praktične Mali Prenosni Diraj Olovku 2 Funkcije Generalno Kompatibilni za iOS Tableta za Pametan Telefone(Rose red)

Cait Olovka Olovku, Dugo Traje Zgodno Praktične Mali Prenosni Diraj Olovku 2 Funkcije Generalno Kompatibilni

KM 18.54

Na skladištu

JEDNOSTAVNA za KORIŠTENJE : U olovka olovku ne zahtijeva da naplaćuju ili BT vezi sa prijavu, samo dodirni ekran da koristimo olovku.OLOVKA u OBLIKU DIZAJN : U olovka olovka je zgodan olovku u obliku dizajn, jako je pogodan za nositi.OPSEG PRIJAVU : Pogodan za i OS ploču, za i Phone, za Android, ploču, na Sveću, pametan telefone, itd.UDOBNO DRŽATI : U olovka olovka je odgovarajuće veličine, ugodno da zadrži i jednostavne, čak i 5 godina dijete može koristiti olovku. 2 FUNKCIJE : U olovka olovka ima disk napojnicu (srednja preciznost i osjetljivost) na jednom kraju, pogodan za rukopis i detaljne crtež.Male gumene glavu na drugom kraju ti omogućava da izaberem mali ikone i male veze.Karakteristika : 1. 2 FUNKCIJE : U olovka olovka ima disk napojnicu (srednja preciznost i osjetljivost) na jednom kraju, pogodan za rukopis i detaljne crtež.Male gumene glavu na drugom kraju ti omogućava da izaberem mali ikone i mali links2. OLOVKA u OBLIKU DIZAJN : U olovka olovka je zgodan olovku u obliku dizajn, jako je pogodan za nošenje around3. UDOBNO DRŽATI : U olovka olovka je odgovarajuće veličine, ugodno da zadrži i jednostavne, čak i 5 godina dijete može koristiti pen4. JEDNOSTAVNA za KORIŠTENJE : U olovka olovku ne zahtijeva da naplaćuju ili BT vezi sa prijavu, samo dodirni ekran da koristim pen5. OPSEG PRIJAVU : Pogodan za i OS ploču, za i Phone, za Android, ploču, na Sveću, pametan telefone, etc How Koristiti : Koristiti directly Specification : Predmet Tip : Olovka Pen Product Materijal : Aluminijuma Alloy Product Opseg Koristiti : Mobilne Telefone, Ploče i Dodirni Devices Product Mogućnosti : Jedan Kraj je Disk Olovku Napojnicu (srednja Preciznosti, Visoke Osjetljivosti, Nema Kašnjenja), Što je Jako je Pogodan za Rukopis i Detaljne Crtež; na Drugom Kraju nalazi se Malu Gumicu Glavi Koji Ti Dopušta da Izaberete Mali Ikone i Klikni na Malo Veze da Ti Dati Precizan Izbora.Savršeno Crtež Prijavu, Zgodno Olovku u Obliku Dizajn, Jako je Pogodan da Nosiš.Skladu sa Svim Kapaciteta Dodirni Ekran Uređaje ( Za i OS ploču, za Iphone, na Sveću, Ploču, za Galaxy, Itd.) Paket Listu : 1 x Olovka Olovku.


Ključne karakteristike

Item Type:
Stylus Pen
Product Material:
Aluminum Alloy
Product Scope of Use:
Mobile Phones, Tablets and Touch Devices
Product Features:
One End is a Disc Pen Tip (high Accuracy, High Sensitivity, No Lag), Which is Very Suitable for Handwriting and Detailed Drawing; the Other End is a Small Eraser Head That Allows You to Select Small Icons and Click on the Small Links to Give You Accurate Choices. Perfect Drawing Application, Convenient Pen Shaped Design, Very Suitable to Carry Around. Compatible with All Capacity Touch Screen Devices ( For iOS tablet, for Iphone, for Kindle, Tablet, for Galaxy, Etc.)
Package List:
1 x Stylus Pen :

Možda će se i vama svidjeti

ShapeDad Mouthstick Doku Držač
  • Obnovljeno

ShapeDad Mouthstick Doku Držač

KM 15.00

Fleksibilan usta držati držač za stolom, cijevi, kolicima i krevet planini.Profesionalni crab stil stezaljku.Fleksibilan gooseneck i vlasnika.Može se koristiti sa ili bez gooseneck.Brodo

Krst Tech3+ Crnog Satena Olovka, Top
  • Obnovljeno

Krst Tech3+ Crnog Satena Olovka, Top

KM 6.92

Pisaljka prilog za crnog satena Tech3+ olovku.Širom 8mm Pisaljka.Kompatibilnosti sa najviše capacitive zaslonu uređaje.Sad ti možeš pisati, nacrtaj, tap, i upravljati s lakoćom i preci